Review: Burgerbar Dorobanţi

Iată că, la invitaţia Ioanei, am ajuns şi în cel mai nou restaurant Burgerbar, deschis oarecum recent pe Calea Dorobanţilor, chiar lângă Paul (care se poate vedea pe harta de mai jos).
Plănuisem de ceva timp să ajung acolo, aşa că am fost bucuros să răspund afirmativ :)

E uşor de găsit, scrie mare BURGERBAR şi au o văcuţă simpatică drept logo.

Locaţie Burgerbar

Locul de luat masa este la demisol, într-o încăpere destul de mică. Când am fost eu era cald acolo, însă mi s-a spus că vor să monteze un aparat de aer condiţionat cât de curând.

Mâncarea

De data asta mi-am luat un Cheeseburger (200g carne), pentru că nu mă simţeam în stare să dau gata un Big Boy (300g carne). Carnea a fost făcută medium, pe gustul meu :D
Îmi place foarte mult la Burgerbar că primeşti toate sosurile pe care le au în ofertă (Chipotle, French, Ranch, Barbeque, Aioli), la discreţie. Şi-s bune tare!!

Cheeseburger BurgerbarCheesburger BurgerbarAm încercat şi un milkshake împreună cu o clătită cu îngheţată şi fructe de pădure, pe care o recomand călduros.

Clătită BurgerbarBurgerbar este un loc foarte bun de luat micul dejun, având şi un meniu special în sensul ăsta. Eu am mers acolo seara, şi aveam oricum poftă de burger, dar cine ştie, poate o să mă prindă şi pe mine vreodată dimineaţa pe Dorobanţi şi voi încerca :))

Meniu mic dejun BurgerbarAm avut plăcerea să-l cunosc şi pe bucătarul din spatele produselor Burgerbar, chef Uri Melinger, care este un tip tânăr, foarte fain şi cu simţul umorului (am avut câteva schimburi de replici amuzante). Este israelian de origine română, însă mai degrabă conversezi cu el în engleză.

A fost, din nou, o experienţă plăcută şi cu siguranţă le voi mai călca pragul, fie aici în Dorobanţi, fie în Centrul Vechi.
Despre restaurantul Burgerbar din Centrul Vechi am mai scris astă iarnă, când am fost acolo pentru prima dată şi am rămas plăcut impresionat.

Burgerbar

Despre Vlad Ilaş

Fotograf. Blogăr ocazional. Freelancer.