Dragii mei prieteni,

Nikon cake

Ziua mea se apropie cu paşi repezi iar vârsta de 25 de ani mă prinde cu chiloţii-n vine, abia ridicat de pe oliţă. Adică am realizat câte ceva în viaţă, dar comparativ cu ce au făcut alţii sau cu ce aş fi putut eu să fac, realizările mele se pot confunda cu treburile din… oliţă.

Ştiu că sunt leneş, delăsător, ignorant adeseori şi ştiu, deasemenea, că până acum am primit mai mult decât meritam. Totuşi… VREAU ŞI MAI MULT!!

25 de ani sunt un milestone în viaţa oricui. E momentul când conştientizei că nu mai ai 20, nici 20 şi ceva, ci mai degrabă te apropii de 30.
Şi când te gândeşti cât de repede au trecut 25, gândeşte-te că următorii 25 vor trece mult mai repede.

De aceea vreau să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a obţine potenţialul maxim în acest an.
Vreau să slăbesc 15kg, vreau să crească exponenţial importanţa şi rolul fotografiei în viaţa mea, vreau să câştig mai mult şi vreau să iubesc cu inima deschisă, aşa cum poate că n-am făcut-o până acum.

Mulţumesc tuturor celor care aţi crezut sau încă mai credeţi în mine (în special tatălui meu, care m-a ajutat şi m-a susţinut chiar şi atunci când poate era mai bine să nu o facă), mulţumesc celor aproape 1400 de prieteni de pe pagina de fotografie, vladilas.ro – fotografie şi scuze că v-am plictisit atât.

Anul acesta sunt trist de ziua mea. Realizez că anii se adună şi zboară ca vântul, eu nu mai pot fi copilul cârlionţat şi alintat care obişnuiam să fiu, iar visurile par să se îndepărteze tot mai mult…