Camelia Voiculescu la DNA

Camelia Voiculescu şi Robert-Marius Cazanciuc

Camelia Voiculescu şi Robert-Marius Cazanciuc

Este o luptă politică a regimului Băsescu împotriva tatălui meu , care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim.„, declară fata asta simpatică din poză, pe numele ei Camelia Voiculescu.
În partea dreaptă se află drăguţul Robert-Marius Cazanciuc, care ocupă funcţia de Ministru al Justiţiei (pun pariu că n-aţi mai auzit de el, sic), prieten al stângii încă din perioada în care Adrian „Bombonel” Năstase era premier.

Acum, mă întreb io, domnul Cazanciuc lucrează pentru domnul Băsescu? Sau cum procedează domnul Băsescu pentru a instrumenta o anchetă?
Adică justiţia din România este controlată de politic? Adică n-a reuşit domnul Viorel Ponta, după aproape 1 an jumate de mandat ca prim-ministru, măcar să treacă justiţia de partea sa? (dacă tot e subordonată politic)

Of, prea multe întrebări… Dar un lucru să fie clar: Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu şi toţi amărâţii ăştia care se mai plimbă pe la DNA sunt curaţi ca „soarele sfânt de pe cer”, există însă o forţă politică malefică ce îi aduce acolo…