Fundaţia eMAG strânge fonduri

Am observat recent că eMAG facilitează donaţiile către Fundaţia eMAG, chiar din coşul de cumpărături. Adică atunci când îţi cumperi ceva, poţi să donezi 1 leu, 3, 5, 10 lei sau oricât doreşti tu către fundaţie. Arată cam aşa:

donatie-emag

Selectezi suma, apeşi pe „Donez” şi donaţia este adăugată în coşul de cumpărături.

Fundaţia eMAG a fost lansată în octombrie 2012 şi are ca scop sprijinirea performanţei în educaţie. În articolul lor avem şi explicaţia pentru care a fost ales domeniul educaţiei:

Noi ne-am indreptat catre sustinerea educatiei pentru ca o vedem ca pe zona din care, pe termen mediu si lung, pot creste specialisti sau antreprenori care la randul lor sa contribuie la cresterea nivelului societatii romanesti. Daca ne e permisa o paralela, vrem sa-i sustinem pe cei dornici sa evolueze sa invete sa pescuiasca, nu sa le dam direct pestele. Cu cat vom avea mai repede mai multi ‘pescari’ in cat mai multe domenii, cu atat ne va fi mai bine.

 
Au şi o pagină de facebook căreia puteţi să-i daţi like :)

Eu cred că învăţământul românesc se află de mult pe o linie descendentă şi asta trebuie să se schimbe, într-un fel. Apreciez lansarea fundaţiei şi cred că nu este doar o strategie de PR.
De asemenea, sper ca modul foarte uşor în care se pot dona bani să mobilizeze publicul larg, cumpărător de toate cele prin intermediul eMAG.