Review: Grand Combo Diner (burger)

Cu toate că atmosfera şi aspectul nu duc neapărat cu gândul către un clasic diner american, Grand Combo Diner este un loc foarte plăcut pentru a lua masa în oraş dacă eşti în apropiere de Băneasa Shopping City.

Am ajuns acolo după ce am citit articolul de pe blogul lui Radu şi am zis că trebuie neapărat să testez şi eu, fiind mare amator de burgeri ca la mama lor. Mama lor, America, zic :D

Mâncarea

Tot la recomandarea lui Radu, dar şi pentru că era făcut cu sos barbeque, am ales The Voodoo Burger (40 lei), care conţinea 200g de carne, brânză cheddar, bacon, salată verde, roșii, castraveți murați și ceapă roșie. A venit însoţit de o porţie de cartofi prăjiţi (lăudaţi ca fiind proaspăt curăţaţi şi tăiaţi) şi o porţie mică-mică de salată coleslaw.

Burger Grand Combo Burger Grand Combo

Am mai cerut extra un sos sweet chili (4 lei), care a fost absolut grozav şi un sos cică foarte iute, Louisiana (4 lei), care avea un gust cam naşpa şi nici nu era prea iute (iar eu nu prea mănânc iute, de regulă). Bineînţeles, n-am putut să rezist să nu iau şi nişte rondele de ceapă (onion rings 7 lei).

Burger Grand Combo Grand Combo onion rings

Carnea am cerut-o făcută medium, şi chiar aşa a venit, cu un aspect rozaliu la mijloc.
A fost gustos burgerul, chiar acum îmi lasă gura apă pozele :))

Gramd Combo Burger

La sfârşit, a venit chelneriţa cu tava cu deserturile şi ni le-a prezentat pe toate. Am ales o tartă cu mere şi îngheţată (20 lei), care a fost foarte bună, dar n-am apucat s-o pozez pentru că Radu a băgat linguriţa-n ea la 2,5s după ce a fost aşezată pe masă. Iar eu m-am temut că n-o să mai rămână. Dar o puteţi vedea aici :D
Părerea mea este, totuşi, că nu prea face banii.

Apropo de bani…

notă de plată

E scump. 130 de lei pentru două persoane, cu un singur desert, mie mi se pare cam mult. E aproape comparativ cu Hard Rock Cafe

Pe bon vedeţi că am avut un discount de 25%, folosind codul de reducere „Combo251” (tot de pe blogul lui Radu, menţionat la începutul articolului; poate fi folosit 3 săptămâni începând cu 8 iulie) atunci când am făcut comanda. Deci toate preţurile care apar acolo conţin deja discount-ul :)

Locaţia

Grand Combo se află la etajul doi al mall-ului Băneasa, iar pe lângă restaurant am observat că au cinema, biliard şi o zonă tare mişto cu jocuri electronice (console, simulatoare auto etc.).

Restaurantul are o atmosferă plăcută, arată atent aranjat, curat, spaţios şi fără fum de ţigară. Servirea a fost ireproşabilă, dar era şi aproape gol. Oricum, personalul a fost foarte amabil.

Restaurant Grand Combo Diner

La toaletă n-am apucat să merg :))

În concluzie…

Mă tot gândesc dacă merită sau nu. Cu toate că a fost foarte bun, preţul mare şi localizarea din mall mă fac să mă gândesc de mai multe ori înainte de a alege Grand Combo pentru a mânca un burger.
Cu reducerea de 25% cred că voi mai merge, dar pe urmă… chiar nu ştiu. Probabil că mai răruţ, că-i mai drăguţ :D